Българският бизнес се срещна с Посланика на Ислямска Република Иран

от .

irbgbaembassyПосолството на Ислямска Република Иран съвместно с Ирано-Българска Бизнес Асоциация успешно организираха среща за представителите на българския бизнес, които имат интерес за развиване на своята дейност в Ислямска Република Иран.

Над 38 български компании взеха участие в събитието, което имаше за цел да активизира двустранните търговско-икономически отношения и да начертае секторите от взаимен интерес.

posolstvo iran

Гостите имаха възможността да представят своята дейност лично на временно управляващия Посланик на Ислямска Република Иран, Н.Пр. Хасан Дотаги, а също така и на г-н Али Акбар Резаи - икономически съветник към Посолството на Ислямска Република Иран.

За нас

Ирано-Българска Бизнес Асоциация (ИББА) е сдружение за осъществяване на дейност с нестопанска цел в областта на опазването, развитието и популяризирането на материалната и духовна култура, традициите, практиките, обредите, социалните групи, бизнес средите и обединенията, както и на добрите регионални и международни практики, опит...

Повече

Галерия

Дейности

world flags sphereИрано-Българска Бизнес Асоциация (ИББА) е член на Клуба на Смесените и Чуждестранните Палати в България, към Българска Търговско-Промишлена Палата (БТПП), и участва активно в организираните от него събития и работни срещи.

Повече