Председателят на ИББА се срещна с областният управител на Софийска област

от .

ilian-todorov-said-hadei-teheran-sofia-bulgaria-iranПредседателят на Ирано-Българкса Бизнес Асоциация Саид Хадеи се срещна с областният управител на Софийска област Илиан Тодоров. Двамата разговаряха за развитието на бизнес отношенията между двете държави и в частност между Софийска област и област Техеран, които имат подписано споразумение за сътрудничество. В продължение на подписаното споразумение между двата региона представители на бизнеса от Софийска област ще посетят провинция Техеран в търсене на възможности за реализация на български продукти на иранския пазар, както и за внос на ирански стоки.

Тодоров и Хадеи обсъдиха и възможностите за ирански инвестиции в Софийска област, както и създаването на ирано-българско дружество в Техеран, което да изгради съоръжения за производство на плодове и зеленчуци. Интерес от иранска страна има и към български фирми, които да изградят системи за капково напояване.

 

За нас

Ирано-Българска Бизнес Асоциация (ИББА) е сдружение за осъществяване на дейност с нестопанска цел в областта на опазването, развитието и популяризирането на материалната и духовна култура, традициите, практиките, обредите, социалните групи, бизнес средите и обединенията, както и на добрите регионални и международни практики, опит...

Повече

Галерия

Дейности

world flags sphereИрано-Българска Бизнес Асоциация (ИББА) е член на Клуба на Смесените и Чуждестранните Палати в България, към Българска Търговско-Промишлена Палата (БТПП), и участва активно в организираните от него събития и работни срещи.

Повече