Икономическият съветник на Посолството на Ислямска Република Иран посети офиса на ИББА

от .

ali-akbar-rezai-saeid-hadei-ibbaИкономическият съветник на Посолството на Ислямска Република Иран Али Акбар Резаи посети офиса на Ирано-Българска Бизнес Асоциация. По време на посещението, Али Акбар Резаи се срещна с председателят на ИББА Саид Хадеи. Двамата изразиха готовността си за подпомагане на двустранните търговско-икономически отношения между Република България и Ислямска република Иран.

Хадеи и Резаи разгледаха и потенциалните възможности за сътрудничество между двете държави. В продължение на разговора г-н Резаи изрази личната си готовност, а също и тази на Посолството на Ислямска република Иран, за подпомагане на дейността на ИББА и все по-голямото развитие на търговските отношения между България и Иран.

 

За нас

Ирано-Българска Бизнес Асоциация (ИББА) е сдружение за осъществяване на дейност с нестопанска цел в областта на опазването, развитието и популяризирането на материалната и духовна култура, традициите, практиките, обредите, социалните групи, бизнес средите и обединенията, както и на добрите регионални и международни практики, опит...

Повече

Галерия

Дейности

world flags sphereИрано-Българска Бизнес Асоциация (ИББА) е член на Клуба на Смесените и Чуждестранните Палати в България, към Българска Търговско-Промишлена Палата (БТПП), и участва активно в организираните от него събития и работни срещи.

Повече