IRAN EXPO 2018

от .

iran expo 2018 bgИмаме удоволствието да Ви информираме, че Ислямска република Иран организира събитието "IRAN EXPO 2018", което ще се проведе в периода 20 - 23 октомври 2018 г. в Техеран.

Изложението ще се проведе в специализирания център "Шахре-Афтаб" и целта му ще бъде да изтъкне експортните способности на Ислямска република Иран в следните сектори:

- Храни и напитки
- Селскостопански машини
- Автомобилостроене
- Електрическо и механично оборудване
- Текстил и килими
- Домакински уреди
- Козметика
- Медицинско оборудване
- Минна техника
- Петролни продукти

 За по-подробна инфорамция, можете да посетите официалния сайт на изложението: www.irantsn.com.

Всички членове на Ирано-Българска Бизнес Асоциация ще имат възможността да се възползват от преференциални условия за участие в събитието.

 

За нас

Ирано-Българска Бизнес Асоциация (ИББА) е сдружение за осъществяване на дейност с нестопанска цел в областта на опазването, развитието и популяризирането на материалната и духовна култура, традициите, практиките, обредите, социалните групи, бизнес средите и обединенията, както и на добрите регионални и международни практики, опит...

Повече

Галерия

Дейности

world flags sphereИрано-Българска Бизнес Асоциация (ИББА) е член на Клуба на Смесените и Чуждестранните Палати в България, към Българска Търговско-Промишлена Палата (БТПП), и участва активно в организираните от него събития и работни срещи.

Повече